Contact

De Kern van Cambuur behartigt de belangen van SC Cambuur-supporters die het stadion bezoeken, donateurs in het bijzonder. Het minimale bedrag van het donateurschap is slechts €15,00 per seizoen. Dat mag eigenlijk geen belemmering zijn om lid te worden. Want er zijn veel redenen om je aan te melden als donateur.

Ten eerste steun je met je donatie indirect SC Cambuur en het betaalde voetbal in Leeuwarden. Daarnaast ondersteun je met je bijdrage vele nuttige activiteiten zoals de organisatie van bijvoorbeeld de jaarlijkse open dag, de 1e training van het nieuwe seizoen, forumavonden, sfeeractiviteiten van Sfeerteam KVC rond thuis- en uitwedstrijden en de seizoensafsluiting met spelers en ook bij Special Events.

Bovendien help je met je bijdrage mee dat vrijwilligers van de Kern van Cambuur de supportershoreca waaronder supportershome ’t Hertsje en de kiosken in het stadion draaiende houden en deelnemen in het veiligheidsoverleg. Tenslotte krijg je ook nog korting op busreizen naar uitwedstrijden, een korting op aanschaf van merchandise én ontvang je minimaal 4 x per jaar het fraaie magazine ’t Hertsje.

Word daarom nu donateur!

Het seizoen loopt voor de Kern van Cambuur van 1 augustus tot en met 31 juli van het daaropvolgende jaar. Opzeggingen dienen schriftelijk te worden gedaan en wel uiterlijk één maand voor het einde van het seizoen (dus voor 1 juli) bij de Kern van Cambuur binnen te zijn.

Aan het begin van het seizoen, september/oktober worden de donateurspassen verstrekt.

Het doorgeven van eventuele wijziging van uw gegevens kun je hier doorgeven via het contactformulier.

 

Lid worden

 

Hierbij machtig ik de Kern van Cambuur om jaarlijks (tot wederopzegging) het bovenstaande bedrag te mogen afschrijven van mijn rekening betreffende het lidmaatschap Kern van Cambuur.